Thursday, 1 December 2011

sayang :')




assalamualaikum :') yeahh, smlm aku update blog lpastu p tekan reload. nahh kena buad blek laa. hee ~~ now aku nak update blek haha. now nak cita psai title atas tu, hewhew :3 haha, sayang ? apa syg ? haha syg aku laa. nak update lma dah tp tkdak idea, dlu nk update psai MA tp dea mcm ada smting ja, nak focus study ? haha let go laaa. biaq laa dea ada hdop sndiri. haha sabaq zati sabaq. tk kemana ehhh. rmai lg yg syg hg kann kann ? hmm. msti hmpa heran kan mna p entry psai MOHD FARHAN :') yeahh dah break lol ehee xD ! haha dah dea nak tkkn aku nk kata tk bole kot, stg dea kata aku ni batak sngt nk kad dea, puihhh haha, eleh ingt aku tktau kot slama ni dea dok tpu aku, mcm laa aku ni bodo tktau mna betoi mna salah. wey aku bukan budak umo 6tahun naa. aku dah 16tahun dah *dah bole kawen ni :) apa kawen2 SPM tk ambek lg gedik nak kawen haha :) okay dah stop stop merapu ni. yeahh biasa laa lelaki kan ? sbelum dpt jnji laa, nk jga klau saket *tapi tk jaga pon, buad tktau ada laa :(. dah dpt tnggai mcm kita ni tkdak prasaan pulakk. yaa mmg aku tkdak prasaan pon *okayfineakutipu :P suma ada prasaan kan ? kuat mna pon org tu bila hati dah kna maen pedih kot. dah bnyk kali jd mcm ni. tp aku tk serik nak cple *dok gedik mcm tu laa, bila kna tnggai mula laa nak tonggeng sana tungging sini #sdey letu :D ehh ehh dah merapu lg. okay sini nak cita. hhehe MA ? ntah mcm2 dah aku buad tp .. haha buad tktau aku, fineee mna saket hti pon, hihi. SYAZWAN ? haha, dah tunang, congrats to him :') <- why muka mcm tu ? sdey letu #haha ada laa sikit, hope gela dea bhagia. yeahh amin :) haha aku dah ada hidup baru so aku tkmau ingt dah hat dlu. letih aku pkiaq. klau aku pkiaq stg aku nangeh aku yg saket. lani buad tktau dah. senang sapa tk saket sapa pon tk terasa kann kann ? ehh FARHAN RAMLI pegi mna ehh ? haha ntah aku text tk terbalas smpai hri ni. smpai aku meet new boy pon dea still tk contact aku. hmm ntah mybe nak kawen kot. haha biaq laa. ade aku kesah ? ehh mmg aku kesah ape :( aku syg depa tp depa tk syg aku. haha biaq laa, kesahh sngt laaa. tkpe rmai lggg. kita tgu jaa. dah mlas nk taip pnjang *rsa mcm nk smbung tdo blek laa haha kbye. ily suma muahh muahh :) aku bahagia bila ada hg "S" #gatainya :) 
thanks for reading dear

Tuesday, 22 November 2011

a fake smile :')

OMBAK RINDU by ADIRA AND HAFIZ :')

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku


Tuhan aku tahu banyak dosa ku

Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya

Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku


assalamualaikum :') sayang. tkdak apa dah nak kata. try dengaq ja lagu tu. mmg betoi2 mcm apa yg aku rasa laa ni. please terima aku balek :') aku syg hg lg. separuh mati hg buad aku mcm ni :'(
sayang jgn buad aku mcm ni laa. aku rindu hang :') bye

thanks for reading dear

Sunday, 20 November 2011

sory if that my mistake :')

okay fine. tengok gelang tu :) aku rindu sngt kad tuan punya gelang tu. syg imisyou :')


assalamualaikum :) *aku buadbuad senyum. haha, susah aku nak tima benda ni. lepas satu satu benda jadi kad aku. rasa mcm nkp jauh ja dari hidup ni n teringin nak jadi org laen, ohyeahh klau mcm tu kan syok ? haha, sory aku gela dah. letih aku semalam sb aku tido mcm tk tido, aku tido pkui 2. hahaha, lambat ohh. tkdak buad apa, just pkiaq sb apa dea tk angkat aku col n tk rep text aku, puas aku pkiaq. aku tk tau apa salah aku kad dea. please laa aku tk mau dah jd mcm dlu. okay fine. mcm dlu ? haha, aku kena tinggai mcm org tkdak perasaan. tkdak perasaan ? haha, ayat dea "bagi dea masa" . smpai bila aku nak bg masa ? smpai aku dah dekat nak mati baru hg nak tima aku balek. wey susah kott. mmg kita mcm besa text col melawak mcm dlu tapi aku rasa mcm dah laen laa ni. ikot laa mcm mna pon. sb tu aku malas nk harap apa2 dari sorang laki n jgn ajaq aku jd sorang yg terok lepas ni. even aku pon tau aku mmg dah terok. ikot suka hmpa nak kata apa. walaupon dah 3bulan kita sama2 tapi hg masih tk kenai aku mcm mna. sb tu hg maen2 mcm ni :)


okay. nak cita psai budak ni pulak. aku syg dea. bole tera tu ? daqi semalam hg tk col aku hg tk text aku lgsong. apa dah jd ni ? if ada buad salah bgtau aku. ni smpai aku col pon tk angkat. aku rsau laa hg mcm ni. aku rndu hg, rndu nak dengaq sora hg, rndu nak dengaq hg merapu, rndu nak dengaq mcm2 psai hg. letih dah. awat suma msti buad aku mcm ni ? dah dah. laa ni senang. buad tktau jaa. klau hg rasa benda yg hg buad ni betoi ikot suka hg. hebat laa nohh bole diamkan diri hg smpai mcm ni. haha, aku bangga sb dpt kenai walaupon sat ja. humm susah kott. dah dah. tkpyah nak tacing sngt. aku tau aku ni kuat. aku nak hidop lama lg n aku nak jumpa lagi rmai org kad luaq sana. haha, susahkan nak hidop mcm aku, hilang 2org yg paling aku syg dlm hidop ni. okay tk pyah nak sdey sngt laa zati. rmai lg kad luaq. rmai lg org yg hg tk jumpa. sabaq sat naa :)






















P/S : kepada FARHAN B. RAMLI. aku nak sngt hg text aku. aku tktau hg jd apa dah skang ni. aku tk harap apa2. tapi explain ja apa yg dah jd. don't make me cry again :') bye. trying to forget u !

thanks for reading dear

Friday, 11 November 2011

perasaan aku :'(



it's me <3
assalamualaikum :'( hari ni 11/11/2011. depa kata hari ni bertuah tapi bg aku malang gela. okay fine. nk kua tapi haha. malas n mmg mak aku tk bg. nak text tapi ... act aku benci hidop mcm ni. hidop dlm kepura-puraan. haha. hmpa tau apa mksud aku ? ^^ act aku tk tau sb apa jd mcm ni. aku terasa lagi wey. smpai bila mcm ni. tk tau. mybe nty aku jmpa jodoh aku kottt bqu tk jd mcm ni. yess aku senyum dalam nangeh. kau hadee ? tkde kann kann ? seriouslyy aku letih sngt2. sb tu aku benci nak cple. bila dah terasa suma benda aku buad msti tk betoi.


10/11/2011 semalam :'(
text mcm biasaa. okay aku pon seeronok jgk dpt text. tapi aku rasa mcm tk sedap hati laa. aku tk tau sb apa. text pnya text aku bgtau farhan yg aku slalu pkiaq psai. dea. suma bnda mmg aku pkiaq dea. tapi .. dea bole kata tk pyh nk lbey2 sngt laa. aku bca ja text tu aku rasa mcm .... tk tauu laa. serious sdey weyy. if dah tknak dekat aku okay. tapi bgtau ja. aku tk suka nty dea pkiaq aku gegeh sngt dekat dea. even aku pon mcm dah mula tawar hati dekat dea. tawar hati ? rasa mcm syg aku kad dea mula jd sikit. tk tau pasepa jd mcm ni. letih :'(

iloveyou bie <3


bie. sory syg slalu buad pangai. if syg ada salah dgn bie. soryy naa. syg tk tau sb apa bie jd mcm ni. laa ni susah sngt nak text. col pon dah tk bole. sb apa ehh. bie ada org laen kaa ? klau ada org laen bgtau. syg tknak jd org yg gnggu hubungan org.  syg snggop undur diri. lgpon hidop syg lg pnjang bie. mcm2 lg syg tk jmpa. mybe bie bkan jodoh syg kann ? sb tu kita mcm ni. bie tk pnah ka rasa apa2 bila buad syg mcm ni. tk pnah rasa bersalah ka ? kotkot laa ada sikit rasa tu. pkiaq laa bie. tk baek buad org mengharap sngt2. klau rasa syg ni selalu bg masalah aory laa. okay finee. mybe bie bahagia dgn hidop mcm ni. n bahagia jgk bole buad syg mcm. hari tu dah okay. lpastu bie buad blek kann ? tu laa mknanya janji melayu. sb apa janji melayu ? sb org melayu klau berjanji mmg pyh nk tepati kann ? okay klau mcm ni yg bie nakk. okay we end for now. klau setakat cple nak maen2 tk pyh kot. tk tau laa apa lg nak kata. MOHD FARHAN. between me and you is over. bye. sory klau syg ada buad salah :'(


P/S : kepada semua org if aku ada buad salah aku mntak maaf bnyk2 okay. mybe aku tk sedaq apa yg aku buad. mybe cara aku ckap bg hmpa terasa. okay bye. aku harap sngt tkdak laa bnda yg jd kad aku lepas ni. suma bnda yg jd kad aku laa ni dah ajaq aku mcm2. erti kasih sayang. erti pengorbanan. erti mcm2 laa.


entry aku kali ni boring okay :"D
thanks for reading dear

Thursday, 10 November 2011

.......

assalamualaikum :) hacumm hacumm. dah mcm nak jadi habuk dah blog aku. act aku tk tau nak post apa nii. saja bukak blog nak tngok kotkot ada follower baru kann ? belagakmacamakunihotsangat . aku boring tahap nak mampos nii wey. tk tau nkp mna n tk tau nak buad apa. rasa mcm nkp kolah tapi ....... malas. malas tu tk sngt tapi tkkn aku nkp kolah sorang2. mmbe aku suma stay kad umah aku dok p buad kacau kad kolah sorang. haiihhh aku nk meraban apa lagi hah ? boring nii. 




senyum jaa. tk perlu kata apa2

P/S : aku rindu dea. dea apa tau ? dah mula tkdak masa dgn aku. tiap2 mlm aku tgu dea tapii.. wey sdey nak mampoih kott. awat jadi mcm ni ? org laen bz tapi still lg bole lyn gf depa. tapi hg ?? mcm2 alasan sngt. mybe hg nak tngok aku saket dlu kot bqu hg nak menyesai kann ? kbyee sory aku update psai hg lg. mai sini sapa yg baca blog aku. muahh pipi kiri n kanan hmpa :* 


thanks for reading dear

Saturday, 5 November 2011

TERSUKA DEKAT HANG :'D




assalamualaikum :) hihi. hacum hacum. dah lma tk update kann kann ? act aku mlas ohh nak update bnda ni. mula2 rajen lha lepas tu :D *yg tau tu tau lha.. tkdak apa nak cita. tu mlas nak update. mlm ni aku rasa mcm ringan gela tgn nak update bnda ni. aku rajen. wahh even esok pon raya so rajen lha kejap :) 

so dah tngok gmba kad atas tu ? dah dah ? klau tk tngok pegi tngok cepat. cepat cepat :) okay mcm ni cita dea. aku suka gela kad mamat ni. even baru ja kenal ohh. baru tk baru lha. dlm bulan empat mcm tu lha. kenal dlm FB ;) dea add. aku app. tngok mcm okay ja. after that aku ni kann suka buad terokk dlm FB. suka update status bagai. satu status aku dpt tarik perhatian dea. dea bg nasihat bagai. lpastu mula im. okay lpastu mula tukaq2 nums fon :) okay mula kawan mcm besa. and satu mlm he col me SAYANG. ommjjjjjj. tekezud makk :) okay aku jenih lyan sikit sb wktu tu gela single kott. layan punya layan. sangkut jgk weyy. 

aku tk ingt tarikh dea bpa haribulan. kami text mcm besa. and tiba2 dea gtau yg dea dahh ada gf. ohh hmpa tau dak mcm mna aku rasa ? tkkn hmpa tk pnah rasa ? msti pnah jgk kann ? rasa mcm nak dush dush ja muka dea. tapi aku sabaq. ayaq mata toksah dok ckap lha. smbil text tu pnuh dah. smpai bole tahan dgn baldi *okayfineakutipu :) dah puas aku nangeh kott. tapi nak buad apa kann ? dea pon dah nak bertunang :D hope u happy with her :)

tapi skang kami masih contact lagi walaupun aku terasa dgn dea. nak buad mcm mna kan ? bukan jodoh aku kott. even aku dah pon jumpa syg aku. hihi^^. MOHD FARHAN always be mine :D iloveyou *atoto gatainya hg nii :) suka dea tapiiiiiii ..... 


P/S : susah gela nak bahagiakan hati orang and buad depa bahagia bila dgn kita. MOHD FARHAN soryy sngt klau selama ni bnyk berahsia dgn bie. sory ILOVEYOU <3

thanks for reading dear

Tuesday, 1 November 2011

BILA ABEH EXAM ....... :D

assalamualaikum :) legaaaa weyyy. hari ni dah abeh exam. paper last sekali ICT. aumm aummm. apa lagi hari ni. pose sana pose sini lha. ambek gmbaq. kami mmg suka ambek gmbaq :) syokk ohh. tk bnyk benda nak cita. hmpa tngok gmbaq dah lha. ty suma. aku hepy gila hari ni. syg hmpa :*. *tapi dlm hati aku masih lagi saket :')


FADHIL or HAMIM *10A dalam tgn. hg sporting kot :D
WANI *lawa gmbaq ni. mcm model ohhh :D


AFNAN *hahah. hmpa tau dea malu klau org ambek gmbaq dea. sb dea femes  ohh #aaron aziz :)
LAN AND ATYN * depa ni scandal. so what ? jgn jeles :D
JAN *ni hubby aku. hoiiii apa aku buad ni. bukan lha ni . scandal aku. syg kau lha wey :)
IRFAN *serius tuu. dok tau dah org nak ambek gmbaq :)

ATYN *hampa tngok mata dea :) bengkak ohh # soryyy

BURN *comei gila hang :D
WANI *mcm photografer pon ada kannnnn :)


P/S : suma muka kad atas ni dah nak masuk 17tahun. muka budak2 lg lha :) sayang hampa wey :D


thanks for reading dear