Thursday, 10 November 2011

.......

assalamualaikum :) hacumm hacumm. dah mcm nak jadi habuk dah blog aku. act aku tk tau nak post apa nii. saja bukak blog nak tngok kotkot ada follower baru kann ? belagakmacamakunihotsangat . aku boring tahap nak mampos nii wey. tk tau nkp mna n tk tau nak buad apa. rasa mcm nkp kolah tapi ....... malas. malas tu tk sngt tapi tkkn aku nkp kolah sorang2. mmbe aku suma stay kad umah aku dok p buad kacau kad kolah sorang. haiihhh aku nk meraban apa lagi hah ? boring nii. 




senyum jaa. tk perlu kata apa2

P/S : aku rindu dea. dea apa tau ? dah mula tkdak masa dgn aku. tiap2 mlm aku tgu dea tapii.. wey sdey nak mampoih kott. awat jadi mcm ni ? org laen bz tapi still lg bole lyn gf depa. tapi hg ?? mcm2 alasan sngt. mybe hg nak tngok aku saket dlu kot bqu hg nak menyesai kann ? kbyee sory aku update psai hg lg. mai sini sapa yg baca blog aku. muahh pipi kiri n kanan hmpa :* 


thanks for reading dear

No comments:

Post a Comment