Sunday, 20 November 2011

sory if that my mistake :')

okay fine. tengok gelang tu :) aku rindu sngt kad tuan punya gelang tu. syg imisyou :')


assalamualaikum :) *aku buadbuad senyum. haha, susah aku nak tima benda ni. lepas satu satu benda jadi kad aku. rasa mcm nkp jauh ja dari hidup ni n teringin nak jadi org laen, ohyeahh klau mcm tu kan syok ? haha, sory aku gela dah. letih aku semalam sb aku tido mcm tk tido, aku tido pkui 2. hahaha, lambat ohh. tkdak buad apa, just pkiaq sb apa dea tk angkat aku col n tk rep text aku, puas aku pkiaq. aku tk tau apa salah aku kad dea. please laa aku tk mau dah jd mcm dlu. okay fine. mcm dlu ? haha, aku kena tinggai mcm org tkdak perasaan. tkdak perasaan ? haha, ayat dea "bagi dea masa" . smpai bila aku nak bg masa ? smpai aku dah dekat nak mati baru hg nak tima aku balek. wey susah kott. mmg kita mcm besa text col melawak mcm dlu tapi aku rasa mcm dah laen laa ni. ikot laa mcm mna pon. sb tu aku malas nk harap apa2 dari sorang laki n jgn ajaq aku jd sorang yg terok lepas ni. even aku pon tau aku mmg dah terok. ikot suka hmpa nak kata apa. walaupon dah 3bulan kita sama2 tapi hg masih tk kenai aku mcm mna. sb tu hg maen2 mcm ni :)


okay. nak cita psai budak ni pulak. aku syg dea. bole tera tu ? daqi semalam hg tk col aku hg tk text aku lgsong. apa dah jd ni ? if ada buad salah bgtau aku. ni smpai aku col pon tk angkat. aku rsau laa hg mcm ni. aku rndu hg, rndu nak dengaq sora hg, rndu nak dengaq hg merapu, rndu nak dengaq mcm2 psai hg. letih dah. awat suma msti buad aku mcm ni ? dah dah. laa ni senang. buad tktau jaa. klau hg rasa benda yg hg buad ni betoi ikot suka hg. hebat laa nohh bole diamkan diri hg smpai mcm ni. haha, aku bangga sb dpt kenai walaupon sat ja. humm susah kott. dah dah. tkpyah nak tacing sngt. aku tau aku ni kuat. aku nak hidop lama lg n aku nak jumpa lagi rmai org kad luaq sana. haha, susahkan nak hidop mcm aku, hilang 2org yg paling aku syg dlm hidop ni. okay tk pyah nak sdey sngt laa zati. rmai lg kad luaq. rmai lg org yg hg tk jumpa. sabaq sat naa :)






















P/S : kepada FARHAN B. RAMLI. aku nak sngt hg text aku. aku tktau hg jd apa dah skang ni. aku tk harap apa2. tapi explain ja apa yg dah jd. don't make me cry again :') bye. trying to forget u !

thanks for reading dear

No comments:

Post a Comment