Saturday, 29 October 2011

ONLY I MIS YOU LIKE THIS :')

assalamualaikum :) okay suma. denga sini ya. aku nak gtau hmpa smeting ni. about one guy <3 !! okay like this :). i totally miss him. bila dea hadir dlm hdup sya dea buad sya bhagia sngt. aku suka cara dea layan aku. even klau org tngok kami text or col pon org akan anggap yg kami ni couple tpi hakikat tk pon lha. hati aku dah di"ambil" oleh MOHD FARHAN. *saja aku wrote mcm ni sb nak bagi guy ni jeles. dea jeles ohh aku slalu cita psai bf aku. OMJJJJ kau jeles dgn aku. kau tk pk aku lg jeles dgn kau. kau pon dah ade gf lha doe. aku tknk nty org kata aku nak rmpas bf yg dah nak jd tunang org pon. I'M NOT LIKE THAT OKAY :D. 

u. i always think about u. apa yg awak gtau saya. saya slalu ingt dan kdang2 jd semangat utk sya. tapi sory klau selama ni dah buad awak dgn gf awak gado. sya tk BERMAKSUD nk buad mcm tu. dlu wktu kita mula knai. awak okay n one day gf awak col gtau dea tk suka kita mcm ni. okay sya tima suma tu sb sya pham apa yg gf awak rasa. so sya diamkan diri n suddenly hati sya mcm dah tersangat rndu awk. sya terpaksa jgk text awk sb ingt sngt awak. and after that awak gtau yg sya nk pegi jauh dari awak. sya tk pegi lha. sya sentiasa dgn awak. tapi biasa lha tk suka kcau privacy org. awak kata awak down bila saya gtau awak mcm tu. awak saya nak tya awak. PEREMPUAN DENGAN LELAKI MANA LEBIH TEROK BILA DEPA DOWN ? ofcoz lha girl kan sb hati depa ni lembut sngt. tapi awak tk pham suma tu. suma benda yg sya buad dah tk bapa nak okay sejak awak pegi dari hdop sya. mcm2 jd smpai lha sya jumpa dgn mynewbf :) lpas tu dah okay. awak plak datang balek dlm hdop sya. kdang2 rasa besalah sb sya syg awak. sya pon syg MOHD FARHAN. tapi ........ tlong pkiaq sat :D. okay okay. no playplay. 


MUHD SYAZWAN BIN SAMCHEK
I WANT TO TELL YOU THAT I REALLY2 MISYOU


p/s : to MOHD FARHAN i only love you. just you in my heart now. i hope you do the same. im alwanys talking to the moon because i want to know about your heart. BIE ILOVEYOU <3 sory klau entry buad bie jeles. tk pyah jeles okay. just you in my heart :)


thanks for reading dear

No comments:

Post a Comment